Wie zijn wij?

Onze Visie & Missie

Onze visie/ droom is dat over 20 jaar de zorg betaalbaar is en dat waardigheid en respect  voor alle betrokkenen zoals management, zorgmedewerkers, cliënten van zorginstellingen en mantelzorgers de normaalste zaak in de zorgsector is. 

Onze missie is de waardering en respect terug brengen in de zorg waardoor allen die betrokken zijn bij deze zorg weer voldoening halen uit hun werk en de zorg weer betaalbaar wordt . De cliënten krijgen de zorg op een persoonsgerichte manier die ze verdienen waarbij in ieder geval de basisbehoeften gegarandeerd zijn.  Door een interactieve, positieve out of the box gepresenteerde masterclass leggen we de kracht terug bij alle medewerkers, cliënten en mantelzorgers.

.

GVDHMem1.jpg

Onze unieke ervaringen

Op 20 jarige leeftijd ging mijn hart al uit naar iets in het zorg verlenen.  Mijn opleiding was gericht op techniek. Ik was druk doende in de marketing en was commercieel medewerker. Ik begon later met de opleiding voor verpleegkundige in de psychiatrie. Deed verschillende opleidingen op HBO niveau en koos voor het ambulant werk in de zorgverlening. Begonnen bij zorginstelling Parnasia in Den Haag en 1990 verhuisd naar Drenthe.  Heerlijk om hier te wonen en mijn werkgebied was een groot deel van Overijssel. Ik vond iedere dag een feest om naar het werk te gaan. In 2005 een speciale dagbesteding voor mensen met dementie opgezet samen met familie. Na 7 jaar was het tijd voor een kleinschalige woonvoorziening Huize Wezup.  Huiselijkheid, beweging, vooruitzien en Leven. De Wezupmethode werd hier geboren. Nu loopt het huis en richt ik meer naar buiten.  Samen met Grietje willen wij laten zien dat de zorg prachtig is, dat er mooie medewerkers zijn en dat er een andere mind komt om zorg te verlenen aan mensen met cognitieve stoornissen. 

NOG EVEN WACHTEN EN DAN STAAT HIER HET INTERESSANTE VERHAAL VAN GRIETJE!

Onze kernwaarden

isteren, vertrouwen, veiligheid, betrokken, echtheid,  erkenning, humor, liefde, plezier, voldoening, geluk, groei

waardering, respect, luisteren, vertrouwen, veiligheid, betrokken, echtheid,  erkenning, humor, liefde, plezier, voldoening, geluk, groei