Rated 5 out of 5
28 februari 2021

Jan en Grietje hebben door hun verhalen, warmte en enthousiasme mij bevestigd in de keuze om te kiezen voor een omscholing richting verzorging voor en met onze oudere medemens. Ik stond op het punt om me aan te melden voor de opleiding WMO consulent omdat ik behoefte heb om meer te helpen, ook concreet. Maar iets weerhield me en ik voelde dat ik pas werkelijke zingeving zou ervaren als ik zou kiezen voor de zorg. Met name mijn intrinsieke behoefte om waardigheid en echte aandacht te mogen geven aan mensen die al zoveel hebben bijgedragen aan deze wereld…zoveel levens hebben geraakt en beïnvloed…daar deelgenoot van te mogen zijn..dat geeft werkelijk een intens gelukkig gevoel en een lading energie waardoor ik gewoon weet dat dit mijn weg is! Jan en Grietje gaven me kijkjes in deze wereld en bevestigden me daarin en dat is heel fijn. Dank!!

Nana van Triet
Rated 5 out of 5
3 februari 2021

Hallo Jan, inspirerend om je te ontmoeten op Hogeschool Windesheim, in Zwolle. Mij en vele klasgenoten hebt u geïnspireerd met uw manier van kijken naar de zorg en de persoon met dementie. Een andere manier van denken en kijken die zeer waardevol is voor het werkveld!

Ilse Plat
Rated 5 out of 5
12 november 2020

Hallo Jan, compliment voor je inspirerende optreden bij BNR Beter. Geweldig wat jij met jouw visie, passie en gedrevenheid weet te bereiken.

Paul Janmaat
Rated 4 out of 5
31 oktober 2020

2 toppers die vanuit de praktijk dagelijks meemaken wat het met je doet als mens. Leuk ook om te zien dat ze vanuit hun positiviteit de mensen mee willen nemen en datmiddels filmpjes en posts ook doen!

Pauwel Perbal