Rated 5 out of 5
22 maart 2021

He Jan en Grietje,
Ik volg jullie met veel plezier via social media. De zorg voor mensen met dementie is ooit de reden geweest om voor dit beroep te kiezen en me nu verder te ontwikkelen tot HBO verpleegkundige. Jullie visie past heel goed bij me en inspireert me om mijn droom waar te maken! Dus; hoop nog veel inspiratie op te doen door jullie te volgen en te vertalen naar de zorg!

Tjitske Potma
Rated 5 out of 5
21 maart 2021

Jan en Grietje( Grace)), lichten in de duisternis. Jullie zijn super lieve positieve mensen. Ik denk dat al jullie verhalen en bijdragen veel doen voor en met mensen, dat wil ik graag als blijk van waardering naar jullie toe zeggen. Mijn droom ligt bij mijn gezin. Door enige beperking in mijn functioneren ben ik al heel blij met alles wat ik kan doen en bereikt heb. Dankjulliewel Jan ‘t Hoen en Grietje (Grace) van der Heide

Marijke Hendrikse
Rated 5 out of 5
28 februari 2021

Jan en Grietje hebben door hun verhalen, warmte en enthousiasme mij bevestigd in de keuze om te kiezen voor een omscholing richting verzorging voor en met onze oudere medemens. Ik stond op het punt om me aan te melden voor de opleiding WMO consulent omdat ik behoefte heb om meer te helpen, ook concreet. Maar iets weerhield me en ik voelde dat ik pas werkelijke zingeving zou ervaren als ik zou kiezen voor de zorg. Met name mijn intrinsieke behoefte om waardigheid en echte aandacht te mogen geven aan mensen die al zoveel hebben bijgedragen aan deze wereld…zoveel levens hebben geraakt en beïnvloed…daar deelgenoot van te mogen zijn..dat geeft werkelijk een intens gelukkig gevoel en een lading energie waardoor ik gewoon weet dat dit mijn weg is! Jan en Grietje gaven me kijkjes in deze wereld en bevestigden me daarin en dat is heel fijn. Dank!!

Nana van Triet
Rated 5 out of 5
3 februari 2021

Hallo Jan, inspirerend om je te ontmoeten op Hogeschool Windesheim, in Zwolle. Mij en vele klasgenoten hebt u geïnspireerd met uw manier van kijken naar de zorg en de persoon met dementie. Een andere manier van denken en kijken die zeer waardevol is voor het werkveld!

Ilse Plat
Rated 5 out of 5
12 november 2020

Hallo Jan, compliment voor je inspirerende optreden bij BNR Beter. Geweldig wat jij met jouw visie, passie en gedrevenheid weet te bereiken.

Paul Janmaat